Återbetalning - Köavgift Bostad Luleå

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Återbetalning av årsavgiften beräknas ske efter den sista april 2021. Därefter kommer e-tjänsten att stängas och inga fler återkrav kan ske.
När får jag tillbaka mina pengar?
När du fyllt i och skickat in korrekta uppgifter kommer återbetalningen att ske innan sommaren 2021.
Hur mycket kommer jag att få tillbaka?
Enligt beslut av stadsbyggnadsnämnden den 29 oktober ska årsavgiften betalas tillbaka med den del som löper in i 2021. Eftersom avgiften är betalad vid olika tidpunkter på året kommer det återbetalda beloppet att variera.
När är sista dagen jag kan ansöka om att få överskjutande del av årsavgiften återbetald?
Du har fram till den sista april 2021 på dig att ansöka om återbetalning. Du kan även fram till dess logga in igen och ändra dina uppgifter.
Jag har utländskt personnummer eller ett tillfälligt personnummer. Vad gäller då?
Har du inte angett ett svenskt personnummer eller har du angett ett tillfälligt personnummer måste du personligen kontakta Luleå kommun på 0920-45 30 00 val2.
Vad är mitt clearingnummer?
Ett så kallat clearingnummer är ett nummer som talar om vilken bank och vilket bankkontor en betalning ska skickas till. Cleraringnummret anges framför ditt bankkontonummer. Clearingnummer används av alla svenska banker och kan ibland även anges som löpnummer. Din bank kan upplysa dig om ditt clearingnummer. Har du Nordeas personkonto är clearingnummret 3300. 
Clearingnummer - till alla svenska banker
Vad är Bankid?
BankID är en elektronisk ID-handling som är jämförbar med pass, körkort och andra fysiska legitimationshandlingar. Du skaffar dig Bankid via din bank.
Kontonummer
Var noga när du skriver in ditt kontonummer. Ett felaktigt inskrivet kontonummer kan innebära att återbetalning inte kan ske.
Andra frågor och svar?
Har du fler funderingar är du välkommen att kontakta Luleå kommun, 0920-45 30 00 val2.

Behandling av personuppgifter

Följande behövs för e-tjänsten

  • E-legitimation

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa